EL TRANS – Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash

EL TRANS – Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash

EL TRANS – Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash

EL TRANS - Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash Miresevini ne "EL-TRANS" RRETH NESH EL TRANS - Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash Transport Mallrash SHERBIMET Brenda dhe jashte
Shqiperise
EL TRANS - Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash Shërbime doganore KONTAKTE KONTAKTO Paketë shërbimesh Asistencë 24 / 7

Paketë shërbimesh

Ofrojmë një paketë të plotë shërbimi që nga furnitori deri në destinacionin e dëshiruar nga klienti.

Sherbime doganore

Ne ofrojmë lehtësira në shërbimet tranzitore dhe doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti. Transport i shpejtë dhe cilësor,me çmimet më konkuruese në rajon.

Asistencë 24 / 7

Ofrojmë shërbime gjatë gjithë ditëve të javës duke u pergjjigjur me përpikmëri çdo kërkese të klientit, në kohë reale.

Rreth Nesh

“EL-TRANS” eshte nje kompani transporti ne Shqiperi e themeluar ne vitin 2008 me kapital teresisht shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanise eshte transporti i mallrave brenda dhe jashte vendit. El trans me qender ne qytetin e elbasanit ofron mjetet e saj per transport drejt shteteve te ballkanit si Greqi,Bullgari,Turqi, Rumani,Serbi,Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Bosnje dhe Hercegovine si dhe ne europen perendomire si Itali, Gjermani, Austri, Zvicer, France etj.

Cfare Ofrojme

“EL-TRANS” ofron transport te shumëllojshëm në të gjitha destinacionet brënda rajonit. Me flotën tonë të kamionëve ofrojmë shërbime transporti mallrash në rrugë tokësore nga Shqipëria drejt vendeve të Rajonit.

Stafi jonë i specializuar ndjek me përkushtim çdo hap të procedurave të transportit që nga marrja në dorëzim e deri në destinacionin final të ngarkesës.

Ku Operojme

Me flotën tonë të kamionëve ofrojmë shërbime transporti mallrash në rrugë tokësore nga Shqipëria drejt vendeve të Rajonit të Ballkanit si: Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Greqi, Serbi, Bullgari, Rumani, Turqi, Hungari, Bosnje e Herzegovine, Mal i zi e tj.

Pse “EL-TRANS” ?

“EL-TRANS” e themeluar qe prej vitit 2008 gezonje nje eksperience 12 vjecare ne transportin kombetar dhe nderkombetar. Mbulojme nje game te gjere te destinacioneve, mbi 20 vende. Gjithashtu ofrojme asistence doganore dhe ne sherbimet e tjera 24/7. “EL-TRANS” garanci ne transport.

EKSPERIENCE

100%

ASISTENCE

100%

GARANCI

100%
12Vite
Eksperience
20+
Destinacione
100M+
Kilometra
100%
Kliente te Kenaqur

EL TRANS – Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash

EL TRANS – Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash

EL TRANS – Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash