RRETH NESH

“EL TRANS” eshte nje kompani transporti ne Shqiperi e themeluar ne vitin 2008 me kapital teresisht shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanise eshte transporti i mallrave brenda dhe jashte vendit. El trans me qender ne qytetin e elbasanit ofron mjetet e saj per transport drejt shteteve te ballkanit si Greqi,Bullgari,Turqi, Rumani,Serbi,Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Bosnje dhe Hercegovine si dhe ne europen perendomire si Itali, Gjermani, Austri, Zvicer, France etj.
Fale punes sone te perditshme dhe perkushtimitne u rritem, nga nje kompani e vogel ne nje kompani bashkekohore dhe konkuruese duke ofruar per klientet tone nje flote cilesore mjetesh, shpejtesi dhe siguri ne transportimin e mallrave per klientet tone. Nëse jeni duke kërkuar për një partner të besueshem dhe fleksibël, atëherë El Trans është zgjedhja e duhur për kompaninë tuaj.

KORREKTESI

100%

SIGURI

100%

BESUESHMERI

100%

Paketë shërbimesh

Ofrojmë një paketë të plotë shërbimi që nga furnitori deri në destinacionin e dëshiruar nga klienti.

Sherbime doganore

Ne ofrojmë lehtësira në shërbimet tranzitore dhe doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti. Transport i shpejtë dhe cilësor,me çmimet më konkuruese në rajon.

Asistencë 24 / 7

Ofrojmë shërbime gjatë gjithë ditëve të javës duke u pergjjigjur me përpikmëri çdo kërkese të klientit, në kohë reale.