image

Transport brenda dhe jashte Shqiperise

Transport të rregullt nga Shqipëria dhe për Shqipëri (eksport dhe import) me vendet e mëposhtme: Shqiperi (transporti i brendshëm), Greqi, Turqi, Bullgari, Rumani, Serbi, Kosove, Mal i Zi, Bosnje, Kroaci.

image

Transport mallrash

Transport mallrash te shum llojshem brenda Shqiperise edhe ne te gjithe Ballkanin, Turqi e Itali. Garanci maksimale per mallin tuaj deri ne destinacion.

image

Transport frigoriferik

Shume mallra kerkojne nje temperature optimale edhe gjate transportit, ``EL-Trans`` garanton transportin e mallit nepermjet kamioneve frigoriferik.

image

Transport voluminoz deri ne 120m3

Sasia prej 120m3 e transportit voluminoz na jep garancine te transportojme cdo lloj malli e sasie ne destonacionin dhe kohen e duhur.

EL - TRANS

“EL-TRANS” eshte nje kompani transporti ne Shqiperi e themeluar ne vitin 2008 me kapital teresisht shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanise eshte transporti i mallrave brenda dhe jashte vendit. El trans me qender ne qytetin e elbasanit ofron mjetet e saj per transport drejt shteteve te ballkanit si Greqi,Bullgari,Turqi, Rumani,Serbi,Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Bosnje dhe Hercegovine si dhe ne europen perendomire si Itali, Gjermani, Austri, Zvicer, France etj.

Cfare Ofrojme

“EL-TRANS” ofron transport te shumëllojshëm në të gjitha destinacionet brënda rajonit. Me flotën tonë të kamionëve ofrojmë shërbime transporti mallrash në rrugë tokësore nga Shqipëria drejt vendeve të Rajonit.

Stafi jonë i specializuar ndjek me përkushtim çdo hap të procedurave të transportit që nga marrja në dorëzim e deri në destinacionin final të ngarkesës.

Ku Operojme

Me flotën tonë të kamionëve ofrojmë shërbime transporti mallrash në rrugë tokësore nga Shqipëria drejt vendeve të Rajonit të Ballkanit si: Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Greqi, Serbi, Bullgari, Rumani, Turqi, Hungari, Bosnje e Herzegovine, Mal i zi e tj.